Employability Fair 2022 Powered by Webhelp

Employability Fair 2022 Powered by Webhelp στο Mediterranean College

Νέα / Ειδήσεις Σεμινάρια

Explore your Future!

Παρασκευή, 1η Απριλίου 2022 | 11.00- 19.00

Mediterranean College Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Για μία ακόμη χρονιά το Mediterranean College διοργανώνει το Employability Fair 2022 powered by Webhelp. Μεγάλες ελληνικές & πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμοί σε περιμένουν στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα έχεις την ευκαιρία για συνεντεύξεις για πρόσληψη ή για πρακτική άσκηση. Παράλληλα, μπορείς να συμμετέχεις και σε μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σε hot τομείς, να ανταλλάξεις απόψεις με στελέχη της αγοράς και να εξασφαλίσεις βεβαίωση παρακολούθησης. .

Στο πλαίσιο του Employability Fair 2022 powered by Webhelp μπορείς να συμμετάσχεις στις εξής δράσεις:

  • Έκθεση Καριέρας με 30+ εταιρείες & οργανισμούς στην Αθήνα και 15+ στη Θεσσαλονίκη.
  • CV Centre powered by Trenkwalder (Αθήνα) & Human Value (Θεσ/κη) για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας & συμβουλές ανάπτυξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού & συνέντευξης.
  • Συμβουλευτική Εκπαίδευσης powered by Mediterranean College, για πληροφορίες για μεταπτυχιακή εκπαίδευση.
  • Lucky door Prizes & Διαγωνισμοί, με πλούσια δώρα, δωροεπιταγές, υποτροφίες, ψυχομετρικά τεστς και συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Δήλωσε συμμετοχή αναγράφοντας τα στοιχεία σου, επιλέγοντας τους κλάδους που σε ενδιαφέρουν και τις δράσεις που επιθυμείς να παρακολουθήσεις.

Το Employability Fair 2022 powered by Webhelp είναι ανοιχτό για φοιτητές, απόφοιτους, οποιασδήποτε σχολής ή πανεπιστημίου, εργαζόμενους και μη που ψάχνουν για δουλειά ή νέες ευκαιρίες, αλλά και για το ευρύ κοινό που θέλει να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες και να δικτυωθεί με την αγορά εργασίας.

Δες τις εταιρείες που συμμετέχουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δήλωσε συμμετοχή

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: