Πιστοποιητικά Επαγγελματικών Σπουδών: Αγγλικά για τον τομέα της Φιλοξενίας

Σεμινάρια Τουρισμός
Γράφει η Νατάσα Παπαδοπούλου

Το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδος προσφέρει έναν καινοτόμο διαδικτυακό μάθημα στα Αγγλικά για τον τομέα της Φιλοξενίας, διάρκειας 10 εβδομάδων και συνολικής διάρκειας 30 ωρών. Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα σχεδιάστηκε με προσοχή για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Συνολικά, οι συμμετέχοντες διαθέτουν 30 ώρες διδασκαλίας, όπου 10 ώρες (1 ώρα την εβδομάδα) είναι ασύγχρονες, ενώ οι υπόλοιπες 20 ώρες (2 ώρες την εβδομάδα) παραδίδονται ζωντανά διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 Τί προσφέρει ένα Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Σπουδών

Η απόκτηση ενός Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Σπουδών αντιπροσωπεύει μια πολύτιμη επέκταση της προϋπάρχουσας εμπειρίας και εκπαίδευσης. Αυτά τα προγράμματα δεν αποτελούν απλώς μέσο εξέλιξης δεξιοτήτων, αλλά συνιστούν και έναν τρόπο αύξησης της αποτελεσματικότητας στον τρέχοντα επαγγελματικό χώρο, παρέχοντας παράλληλα δυνατότητες βελτίωσης των προοπτικών προαγωγής. Επιπλέον, ανοίγουν τον δρόμο για πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες που αποτελούν βασικό εφόδιο για την αντιμετώπιση πιθανών αλλαγών στη σταδιοδρομία.

Σε ποιούς απευθύνεται

To πρόγραμμα επικοινωνίας στα Αγγλικά απευθύνεται σε επαγγελματίες στον χώρο της φιλοξενίας. Σχεδιασμένο για εκπαιδευτές, διαχειριστές ξενοδοχείων, προσωπικό εξυπηρέτησης, ιδιοκτήτες Airbnb, και φοιτητές τουρισμού. Στόχος είναι η ενίσχυση  της γλωσσικής και διαπροσωπικής δεξιότητας για αποτελεσματική επικοινωνία και θετικές σχέσεις με τους πελάτες.

 Γιατί να το επιλέξεις

 Αυτό το πρακτικό πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων στον λόγο, την ακρόαση, την ανάγνωση και την συγγραφή, ενώ παράλληλα βελτιώνει το λεξιλόγιο και τη γραμματική στον τομέα της φιλοξενίας. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει την εστίαση στην πρακτική εφαρμογή της γλώσσας σε πραγματικές επαγγελματικές καταστάσεις εντός του κλάδου της φιλοξενίας, προωθώντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ξενοδοχειακού και εστιατοριακού ορολογίου. Υιοθετώντας ένα καινοτόμο μοντέλο μάθησης, το πρόγραμμα ελαχιστοποιεί τη θεωρητική διδασκαλία και μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες για ενεργό συμμετοχή κατά τη διάρκεια των ζωντανών διαδικτυακών μαθημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του American College of Greece.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου 2024 και διαρκεί έως τις 26 Μαρτίου 2024.

 

 

 

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: