Σ.Α.Ε.Π.Ε.Κ για δηλώσεις Ζουράρι: Ντράπηκε και η Ντροπή!

Νέα / Ειδήσεις

Δελτίου Τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και Ελληνικών Κολλεγίων σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κ. Ζουράρι, που χαρακτήρισε ως “κωλόπαιδα” τα παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Σ.Α.Ε.Π.Ε.Κ:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό.

Μετά τους κ.κ. Φίλη και Γαβρόγλου που κατέστρεψαν την Παιδεία σε ένα βράδυ, για ψηφοθηρικούς λόγους, και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μάχεται υπέρ της κατάργησης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – ξανά για ψηφοθηρικούς λόγους – τη σκυτάλη παίρνει ο κ. Ζουράρις με ύβρεις και χυδαίες δημόσιες τοποθετήσεις.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτε καλύτερο από αυτούς που κατέστρεψαν σε 4 χρόνια τη χώρα και την Παιδεία.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς από αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα του οποίου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αν και καθηγητής του Χάρβαρντ, δεν θέλει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστήμιωνστην Ελλάδα.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που δεν αντιδρά όταν ο υποψήφιος βουλευτής του χαρακτηρίζει ως «κωλόπαιδα» ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας, τα παιδιά του προέδρου του κόμματος, τα παιδιά των συνυποψηφίων του και τους ίδιους τους συνυποψηφίους του.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από κάποιον πρώην Υφυπουργό Παιδείας που κατά τη θητεία του βγάζει υβριστικές ανακοινώσεις κατά οπαδών αθλητικών συλλόγων.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από κάποιον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το ακούσετε από τις καφετζούδες και από τις χαρτορίχτρες.».

 

Όχι άλλη κατρακύλα!

Ντράπηκε και η ντροπή!

 

 

 

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: