#JobDay Τουρισμος

#JobDay Τουρισμού από το Skywalker.gr

Νέα / Ειδήσεις

Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Τουρισμού, μια δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιριών από τον κλάδο του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στο χώρο του Τουρισμού.

Τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη ο επισκέπτης – υποψήφιος του #Jobday Τουρισμού θα έχει τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσει εκπροσώπους εταιριών και να περάσει από συνέντευξη εργασίας.
  • Να μιλήσει προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το βιογραφικό του και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρει τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
  • Να έρθει σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Να συζητήσει με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη), 118 54, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί στον πολυχώρο WE, εντός του Διεθνούς ΄Εκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 4 Μαρτίου 2022 από τις 10:00 έως τις 15:00.

Η δράση απευθύνεται σε ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι αναζητούν εργασία ή απλώς επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Πρόσβαση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Πρόσβαση στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΄Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: