Dating Platforms & Socail Media

Webinar: “Διαδικτυακό Dating: Γνωριμίες & Σχέσεις Μέσω Διαδικτύου”

Νέα / Ειδήσεις Σεμινάρια

H  Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για τις ερωτικές σχέσεις των ενηλίκων μέσω των Social Media και Dating Platforms.

Τα social Media, οι πλατφόρμες γνωριμιών και το διαδίκτυο γενικότερα, είναι ο πλέον κύριος τρόπος γνωριμιών με τον οποίο οι νέοι ενήλικες συνάπτουν σχέσεις.

Τι αλλαγές έχει φέρει στις ερωτικές σχέσεις ο τρόπος αυτός; Τι πλεονεκτήματα και δυνατότητες προσφέρει; Τι μειονεκτήματα και κινδύνους παρουσιάζει; Το βέβαιο είναι ότι έφερε μία νέα εποχή οδηγώντας στο ερώτημα, εάν κάτι βαθύτερο έχει αλλάξει στις ερωτικές σχέσεις.

Μέσα από την παρουσίαση του κ. Κορδούτη θα αναδειχθούν προτάσεις που υπαγορεύονται από το συγκεκριμένο ερώτημα, με στόχο να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες από πλεονεκτήματα και δυνατότητες μετριάζοντας μειονεκτήματα και κινδύνους.

Το Webinar με θέμα  “Διαδικτυακό Dating: Γνωριμίες και Σχέσεις μέσω Διαδικτύου” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, 18.00-20.00, με ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Κορδούτη, Καθηγητή Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή σου: https://www.medcollege.edu.gr/webinar-diadiktiako-dating-gnorimies-sxeseis-mesw-diadiktiou/
Παρακολούθησε το webinar & εξασφάλισε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: