Σεμινάριο SEO (Search Engine Optimization) από την INTERGRAPHICS.

Σεμινάριο SEO (Search Engine Optimization) από την INTERGRAPHICS.

Σεμινάρια

Περιγραφή Σεμιναρίου SEO

Ο σκοπός του σεμιναρίου SEO (Search Engine Optimization) είναι η περιγραφή, επεξήγηση και κατανόηση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και η βέλτιστη κατασκευή ιστότοπων/ιστοσελίδων έτσι ώστε να εμφανίζονται στις υψηλότερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης ή λέξεις κλειδιά. Ο στόχος είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing).
Η υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης μέσω του SEO έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και αυτό σημαίνει την αύξηση των πελάτων και των πωλήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο SEO απευθύνεται σε μια ευρεία κατηγορία ενδιαφερομένων όπως: ιδιώτες, μεμονωμένους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στελέχη επιχειρήσεων, e-shop, web designers, web developers, web masters, διαχειριστές ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, bloggers, διαφημιστές, στελέχη marketing αλλά και σπουδαστές/φοιτητές και εργαζόμενους που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους.

Εισηγητές Σεμιναρίου SEO

Το σεμινάριο SEO το εκπαιδεύει εξειδικευμένος και πολύ έμπειρος καθηγητής. Η ύλη ξεκινάει απο αρχάριο επίπεδο και προχωράει βήμα βήμα. Στα μαθήματα SEO γίνεται ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τρόπους βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για σωστή κατανόηση της ύλης. Σας δίνετε πλούσιο υλικό σημειώσεων ώστε να μπορείτε να μελετήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ 

Μάθε SEO για να επιτύχεις υψηλότερες θέσεις κατάταξης των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Δια ζώσης ή εξ αποστάσεως παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή.

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: