Αποκαλυπτήρια για το iOS 17.2 Beta 4: Όλες οι νέες λειτουργίες και βελτιώσεις

Αποκαλυπτήρια για το iOS 17.2 Beta 4: Όλες οι νέες λειτουργίες και βελτιώσεις

Νέα / Ειδήσεις Τεχνολογία

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 17.2 beta 4 στο δρόμο για την επίσημη κυκλοφορία του iOS 17.2 μέσα στο Δεκέμβριο.

Το 17.2 είναι μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού καθώς εισάγει πολλές σημαντικές νέες λειτουργίες και επαναφέρει κάποιες άλλες.

Το iOS 17.2 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone που έλαβαν iOS 17, που σημαίνει από το iPhone XS και μετά, συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE (2020) και μετά.

Όλα τα νέα του iOS 17.2:

Journal

Yο ψηφιακό ημερολόγιο σάς επιτρέπει να γράφετε για τις μέρες σας, καθώς και να αναπολείτε αναμνήσεις φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και άλλα μέσα, επαφές και σημαντικές τοποθεσίες. Η διεπαφή και ολόκληρη η διάταξη είναι εξαιρετικά βασική και απλή, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη την πλοήγηση και σας βοηθά να συγκεντρωθείτε. Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα μπορεί να σας στείλει μια υπενθύμιση και να σας παροτρύνει να γράψετε.

Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις

Επιτέλους, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να προσαρμόσουν τους προεπιλεγμένους ήχους ειδοποιήσεων. Μεταβαίνοντας στο μενού Sounds & Haptics στις Ρυθμίσεις, θα βρουν μια νέα ενότητα Προεπιλεγμένων ειδοποιήσεων, η οποία τους επιτρέπει να τροποποιούν τις προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις, όπως αυτές για κείμενα, αλληλογραφία, συμβάντα ημερολογίου και άλλες.

Αλλαγές στο Apple Music

Από προεπιλογή, το Apple Music στο iOS 17.2 έχει μια νέα προεπιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής με την ονομασία “Αγαπημένα τραγούδια”, η οποία συμπληρώνεται αυτόματα με βάση τα προηγούμενα κομμάτια που σας άρεσαν. Επιπλέον, η Apple Music θα προσθέσει αυτόματα όλα τα τραγούδια που αγαπάτε στη μουσική σας βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε στο Techblog.gr

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: