Samsung Galaxy S24 Ultra vs Samsung Galaxy S23 Ultra: Οι 5 μεγάλες αλλαγές που περιμένουμε

Samsung Galaxy S24 Ultra vs Samsung Galaxy S23 Ultra: Οι 5 μεγάλες αλλαγές που περιμένουμε

Τεχνολογία

Η παρουσίαση μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες του 2024, του Samsung Galaxy S24 Ultra,  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στην πρώτη εκδήλωση Unpacked της εταιρείας για τη χρονιά.

Το Galaxy S23 Ultra ήταν ένα εξαιρετικό smartphone και η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Samsung ήταν να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Φήμες και πληροφορίες που κυκλοφορούν μας έχουν δώσει μια γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε και ποιες θα είναι οι αλλαγές.

Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3

Mια πολύ βασική αναβάθμιση θα είναι στον τομέα του chipset. Το Galaxy S23 Ultra τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, αλλά το S24 Ultra φημολογείται και πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 επόμενης γενιάς. Περιμένουμε να φέρει ένα boost στις επιδόσεις τη συσκευής.

Βελτιωμένο και αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας

Το σύστημα κάμερας του Galaxy S23 Ultra είναι ήδη εντυπωσιακό, αλλά το S24 Ultra θα φέρει βελτιώσεις. Φήμες θέλουν τον αισθητήρα να έχει αυξημένο μέγεθος 1 ίντσας. Ακόμα, ακούγεται πως θα μπορούσε να αποκτήσει μια νέα μεταβλητή τηλεφακό κάμερα 3-10x, με βάση μια ρύθμιση φακού περισκοπίου. Αυτό θα έδινε στο χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει εστιακά μήκη μεταξύ 3x και 10x από έναν μόνο αισθητήρα.

Το πιο φωτεινό Galaxy ever

Όσον αφορά στο μέγεθος της οθόνης, το Galaxy S23 Ultra διαθέτει ήδη ένα μεγάλο πάνελ 6,8 ιντσών και το Galaxy S24 ι ασφάλεια, λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη, βελτιστοποιήσεις απόδοσης και μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

 

Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

Το διαβάσαμε στο Techblog.gr

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: