Ψηφοθηρικές συναντήσεις Κυβέρνησης – «Καλλιτεχνών»

Ψηφοθηρικές συναντήσεις Κυβέρνησης – «Καλλιτεχνών»

Blog Νέα / Ειδήσεις

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την υπονόμευση των «σπουδών» των καλλιτεχνών σε επίπεδο απολυτηρίου Λυκείου, όλες οι αριστερές οργανώσεις (κομματικές και μη) τάχθηκαν στο πλευρό τους διεκδικώντας τη δικαίωση.

Πορείες, καταλήψεις, συναυλίες όλα «χορηγούμενα» από την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία ξαφνικά τάσσεται υπέρ της ανωτατοποίησης των ιδιωτικών σχολών των καλλιτεχνών.

Ανωτατοποίηση ιδιωτικών «σπουδών» 2 ετών μόνο και μόνο για μια καλή θέση στο Δημόσιο.

Αναγνώριση των 2 ετών σπουδών υποκριτικής ως Πανεπιστημιακές αδιαφορώντας για την καταπάτηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, που χρόνια τώρα υπεραμύνονται!!!

⇒ Ναι, είναι αυτό το άρθρο που κάνουν καραμέλα κάθε φορά που προσπαθεί να γίνει αλλαγή της νομοθεσίας υπέρ των σπουδών μέσω ελληνικών κολλεγίων.

⇒ Ναι, είναι αυτό το άρθρο που κάνουν καραμέλα χωρίς να το έχουν διαβάσει καν.

⇒ Ναι, είναι αυτό το άρθρο που κάνουν καραμέλα χωρίς να το έχουν καταλάβει καν.

⇒ Ναι, είναι αυτό το άρθρο για το οποίο έκλεισαν σχολές με καταλήψεις (κλασσική αριστερή ενασχόληση) για να μην καταργηθεί και δημιουργηθούν Ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

⇒ Ναι, είναι αυτό το άρθρο που τώρα ξαφνικά το ξέχασαν και απαιτούν την ανωτατοποίηση «σπουδών» 2 ετής διάρκειας υποκριτών.

Όχι κύριοι και κυρίες. Δε δικαιούστε καμία αναβάθμιση των «σπουδών» σας. Δεν σπουδάσατε σε Πανεπιστήμιο. Πήγατε σε ιδιωτική σχολή να ασχοληθείτε με την τέχνη κατ’ επιλογή

Και όπως αποδεικνύετε, δε μάθατε ούτε τον ορισμό της λέξης «Ηθοποιός».

Καταφέρατε να κάνετε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και να πάρετε την εισαγωγή σας στο 3ο εξάμηνο πανεπιστημιακών σπουδών σε συναφή (;) αντικείμενο με κατατακτήριες εξετάσεις. Και καλά κάνατε. Αυτό είναι θεμιτό και αποδεκτό. Όπως αντίστοιχα έπραξε η κυβέρνηση για τους αποφοίτους ΙΕΚ.

Γιατί όμως πραγματοποιήθηκε η συνάντηση; Για να δικαιωθεί ο αγώνας σας; Όχι φυσικά. Ο λόγος είναι καθαρά ψηφοθηρικός. Μη ξεχνάμε ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Άραγε ποιοι ψήφοι είναι περισσότεροι;

Των φοιτητών & αποφοίτων καλλιτεχνικών «σπουδών» ή των φοιτητών & αποφοίτων ιδιωτικών κολλεγίων;

Έρχεται η ώρα και θα μάθουμε.

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: