3Κ/2023

ΑΣΕΠ: Πότε δεν θα λειτουργούν οι υπηρεσίες -Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι

Νέα / Ειδήσεις Προκυρήξεις ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι υπηρεσίες, της ιστοσελίδας του, εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. δεν θα είναι διαθέσιμες από ώρα 17:00 της Παρασκευής 11-2-2022 έως και ώρα 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 13-2-2022.

Για χρήστες που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προκειμένου να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.

Προσοχή: Η παραπάνω ενέργεια είναι εφικτή μόνο αν έχει καταχωρισθεί ορθά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο Μητρώο των υποψηφίων. Σε διαφορετική περίπτωση είναι δυνατή η υποβολή ερωτήματος εδώ.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εγγραφεί έως τώρα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κατά τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Εγγραφή Νέου Χρήστη» μέσω της ιστοσελίδας του.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το: